Katto ja eristys Huusko Oy

Yrityksemme tekee kattoremontteja sekä uusia kattoja. Teemme myös paljon vesikaton puutöitä kuten räystäsrakenteet ja -laudoitukset, vesikaton puurunkotyöt ja pelti/huopakattojen pohjalaudoitukset. Teemme siis kattoja sanan varsinaisessa merkityksessä, ei pelkkää pintamateriaalin asennusta. Tiilikattojen asennus on erikoisalaamme ja olemmekin todennäköisesti tehneet enemmän tiilikattoja kuin kukaan muu suomessa. Teemme myös kattojen korjauksia, sekä lumiesteiden, hoitosiltojen ym. lisäasennuksia. Kattohuollot niin taloyhtiöille kuin omakotitaloille onnistuvat kauttamme.

Käytämme kaikissa kohteissamme mahdollisimman paljon omaa työvoimaa emmekä ketjuta urakoita eteenpäin. Kattoremonteissa riittää yksi sopimus meidän kanssamme ja hoidamme remontin kokonaisuudessaan työturvallisuusasioista loppusiivoukseen. Meillä on RALA-pätevyys niin tiili- kuin peltikatoista sekä sadevesijärjestelmistä. Meille työn laatu, luotettavuus ja ensiluokkainen työnjälki on sekä itsestäänselvyys että ylpeyden aihe.

Katto ja eristys Huusko Oy:n tilaajavastuulain edellyttämät tiedot löytyvät osoitteesta tilaajavastuu.fi.

Kattoremontit

Olemme erikoistuneet korjausrakentamiseen ja toteutamme kattoremontit rautaisella ammattitaidolla. Korjaustavat ja käytettävät materiaalit valitaan kohteen vaatimusten mukaan ja työ hoidetaan aina kerralla valmiiksi. Kattoremontin yhteydessä toimitamme tarvittaessa sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet ja muut kattotarvikkeet.

Kattohuollot

Katon huolto on olennainen osa vastuullista kiinteistön hoitoa, pitää katon kunnossa ja ennaltaehkäisee vaurioiden aiheuttamia kalliita vahinkoja. Vuosittain tehtynä katon asianmukainen huolto myös pidentää sen ikää sekä tuo sinulle ja kiinteistöllesi säästöjä. Katto ja Eristys Huusko tekee kattojen huollot ja korjaukset kaikenlaisille katoille. Voit myös tehdä katon vuosihuoltosopimuksen jonka sisältö räätälöidään aina tarpeidesi mukaan.

Tiilikattojen asennus

Tiilikatolla on pitkät perinteet länsieurooppalaisessa rakentamisperinteessä. Suomessa tiilikatto on historian saatossa valittu, kun on haluttu korostaa rakennuksen arvoa. Betonitiilikatto on uusien pientalojen käytetyin vesikatemateriaali.

Tarjoamme tiilikattojen asennuspalveluita Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla jo kolmen vuosikymmenen kokemuksella. Meiltä saat betoni- ja savitiilikatot sekä ammattitaitoiset asennuspalvelut.

Kotimainen, Suomen oloihin suunniteltu Ormax-Tiilikatto on tyylikäs ja kestävä katto. Ormax-Tiilikatto on ajaton katto, jonka alla on hiljaista ja viihtyisää asua ja joka nostaa talosi arvoa. Asennamme ja myymme myös A-Tiilikatteen kattotiiliä ja tarvikkeita.

Myymme suoraan varastoltamme tiilikattomateriaaleille tarvikkeet ja kattoturvatuotteet, esim. läpiviennit, hoitosillat ja lumiesteet. Kaikki mitä tiilikattojen asennuksessa tarvitsee, tarvittaessa myös paikalleen asennettuna. Ota yhteyttä!

Peltikattoasennukset

Tarjoamme asiakkaillemme parasta mahdollista laatua ja luotettavaa kattoasennuspalvelua. Asennamme ammattitaidolla ja laadukkaalla työllä pitkäikäiset peltikatot, sadevesijärjestelmät ja peltilistat.

Sivujen ylläpito: Sipoo.eu