Katto ja Eristys Huusko Oy

Yrityksemme tekee kattoremontteja sekä uusia kattoja. Teemme myös vesikaton puutöitä, kuten räystäsrakenteet ja -laudoitukset, vesikaton puurunkotyöt ja pelti/huopakattojen pohjalaudoitukset. Teemme siis kattoja sanan varsinaisessa merkityksessä, ei pelkkää pintamateriaalin asennusta. Tiilikattojen asennus on erikoisalaamme ja olemmekin todennäköisesti tehneet enemmän tiilikattoja kuin kukaan muu suomessa. Teemme myös kattojen korjauksia, sekä lumiesteiden, hoitosiltojen ym. lisäasennuksia. Kattohuollot niin taloyhtiöille kuin omakotitaloille onnistuvat kauttamme.

Käytämme kaikissa kohteissamme mahdollisimman paljon omaa työvoimaa emmekä ketjuta urakoita eteenpäin. Kattoremonteissa riittää yksi sopimus meidän kanssamme ja hoidamme remontin kokonaisuudessaan työturvallisuusasioista loppusiivoukseen. Meillä on RALA-pätevyys kokonaisuutena vesikattotöistä, tiili- ja peltikatoista sekä sadevesijärjestelmistä. Meille työn laatu, luotettavuus ja ensiluokkainen työnjälki ovat sekä itsestäänselvyys että ylpeyden aihe.

Katto ja eristys Huusko Oy:n tilaajavastuulain edellyttämät tiedot löytyvät osoitteesta tilaajavastuu.fi.

Kattoremontit

Olemme erikoistuneet korjausrakentamiseen ja toteutamme kattoremontit rautaisella ammattitaidolla. Kattoremontin yhteydessä teemme myös kaikki tarvittavat yläpohjan korjaus- ja lisälämmöneristystyöt sekä varmistamme yläpohjan hengittävyyden. Korjaustavat ja käytettävät materiaalit valitaan kohteen vaatimusten mukaan ja työ hoidetaan aina kerralla valmiiksi. Kattoremontin yhteydessä asennamme sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet, läpiviennit ja muut kattotarvikkeet.

Kattohuollot ja -korjaukset

Katon huolto on olennainen osa vastuullista kiinteistön hoitoa, pitää katon kunnossa ja ennaltaehkäisee vaurioiden aiheuttamia kalliita vahinkoja. Vuosittain tehtynä katon asianmukainen huolto myös pidentää sen ikää sekä tuo sinulle ja kiinteistöllesi säästöjä. Katto ja Eristys Huusko tekee kattojen huollot ja korjaukset kaikenlaisille katoille. Voit myös tehdä kanssamme katon vuosihuoltosopimuksen, jonka sisältö räätälöidään aina tarpeidesi mukaan.

Nyt meiltä saatavana Ormax Siisti katto ja Ormax Tehopesu katonpesuaineet. Ormax Siisti Katto ja Tehopesu ovat kattotiilivalmistajan hyväksymiä katonpesuaineita joita käyttämällä Ormax-kattotiilien takuu säilyy ennallaan. Kattotiilillä on jopa 30 vuoden takuu ja käyttämällä vääriä aineita saattaa takuu raueta. Valmistajan hyväksymät aineet ovat valmistajan testaamia ja hyväksymiä eivätkä ne vaikuta katon kriittisiin ominaisuuksiin kuten hengittävyyteen. Mikäli käytät muita kuin valmistajan hyväksymiä aineita, varmista aina aineen valmistajalta soveltuvuus omalle katollesi. Ormax katonpesuaineet soveltuvat tiilikattojen lisäksi pelti- ja huopakatoille sekä valokatteille ja pihakivetysten sammaleenpoistoon.

Aina vanhaa kattoa ei tarvitse uusia kokonaisuudessaan vaan paikallinen korjaus ja huoltotoimenpiteet riittävät jatkamaan katon käyttöikää vuosilla. Ammattitaitomme riittää myös korjaustoimiin ja kerromme aina asiakkaalle, mikäli katon elinkaaren jatkamiseen riittää paikallinen korjaus kokonaisen kattoremontin sijaan.

Kattojen kuntotarkastukset

Arveluttaako katon kunto? Onko taloyhtiön vesikattojen kunnosta epätietoisuutta? Me olemme työskennelleet yli 30 vuotta katoilla ja tunnemme katot kuin omat taskumme.

Me teemme vesikattojen kuntotarkastuksia. Tilaamalla meiltä kuntokartoituksen saatte kirjallisen raportin vesikaton nykytilasta ja arvion katon jäljellä olevasta käyttöiästä sekä tiedon mahdollisesti tarvittavista korjauksista. Raportti auttaa mm. taloyhtiöiden 5-vuotiskorjaussuunnitelman luomisessa, raportin perusteella myös mahdolliset vuotopaikat ja riskirakenteet huomataan. Piilevät vesivuodot voivat pahimmillaan aiheuttaa sisäilma- sekä homeongelmia sekä mittavia korjauksia talon rakenteisiin. Kuntotarkastus sisältää kartoituskäynnin kohteessa sekä kirjallisen raportin.

Tiilikattojen asennus

Toimimme valtuutettuna Ormax-tiilikattojen asennusurakoitsijana. Tarjoamme tiilikattojen asennuspalveluita Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla jo kolmen vuosikymmenen kokemuksella. Myymme ja asennamme kotimaisia Ormax-betoni- ja savikattotiiliä sekä tarvikkeita.

Tiili on luonnollinen kattomateriaali, ja savikattotiili puhdas luonnontuote. Hankkiessasi tiilet kotimaiselta valmistajalta voit olla varma, että tuotteen kuljetusketju ei rasita ympäristöä. Samalla edistät kansantaloutta suosimalla suomalaista.

Nyt saatavana myös edistyksellinen UUSI laattakattotiili Ormax EVO.  Se edustaa uusinta kattotiiliteknologiaa ja se valmistetaan Orimattilassa, yhdessä Euroopan moderneimmista kattotiilitehtaista. EVO on rakentamisen edelläkävijän valinta!

Myymme suoraan varastoltamme tiilikattomateriaaleille tarvikkeet ja kattoturvatuotteet, esim. läpiviennit, hoitosillat ja lumiesteet. Kaikki mitä tiilikattojen asennuksessa tarvitsee, tarvittaessa myös paikalleen asennettuna. Ota yhteyttä!

Peltikattoasennukset

Tarjoamme asiakkaillemme parasta mahdollista laatua ja luotettavaa kattoasennuspalvelua. Asennamme ammattitaidolla ja laadukkaalla työllä Weckman-teräskatot. Toimimme Weckman-peltikattojen valtuuttamana asentajayhteistyökumppanina. Meiltä saat kaikki teräskatot joko tavaratoimituksena tai laadukkaasti asennettuna.

Weckman Steel on suurin suomalaisessa omistuksessa oleva kattopeltien ja –tuotteiden asiantuntijayritys. Weckman Steel on suomalainen perheyritys jonka tehtaat sijaitsevat Vierumäellä Heinolassa sekä Iisalmessa. Weckman Steel Oy on toiminut konepajateollisuudessa yli 50 vuotta ja Weckmanin kattopelleillä on katettu jo lukemattomia asuintaloja, tuotanto- sekä liiketiloja niin Suomessa kuin maailmalla.

Sivujen ylläpito: Sipoo.eu